Noi suntem FREEWELD si avem ca obiect de activitate fabricarea de constructii metalice, civile si industriale. Ne place sa spunem ca noi construim orice din metal si ca avem o cultura organizationala solida.

Suntem o echipa tanara, preponderent, suntem versatili, ne place sa ascultam si sa luam decizii care satisfac 100% nevoile clientului. Dispunem de tehnologoe de ultima generatie in prelucrarea metalului, garantam prin experienta de peste 35 de ani in tot ceea ce poate defini termenul de „confectii metalice”, transpunem experienta fizica in era calculatoarelor si a simulatoarelor fizice si tehnice.

Rezistenta si ductilitatea metalului, combinate cu ingineria si arhitectura, dau nastere unor constructii rapide, durabile, iar activitatea de prelucrare a metalului are o aplicabilitate foarte mare in orice domeniu.

VIZIUNEA FREEWELD este sa devenim unul dintre cei mai responsabili producatori la nivel national de constructii si confectii metalice cu uz industrial sau civil. Dorim sa fim prima optiune a partenerilor si clientilor nostri in executia confectiilor metalice de care au nevoie. Suntem ghidati de o cultura organizationala bazata pe sarcini, solid intemeiata. Dezvoltam increderea in om, creativitatea, realizarea obiectivelor de grup inaintea celor personale. Incurajam autodirijarea si controlul, un nivel ridicat de responsabilitate si autonomia in modalitatea de rezolvare a sarcinilor.

MISIUNEA FREEWELD este de a livra calitate in executie pentru tot ceea ce inseamna constructie metalica, indiferent de complexitatea acesteia si de conceptul arhitectural abordat. Vom lucra continuu si garantam dezvoltarea proceselor tehnologice pentru toate constructiile realizate.